Szeretnél fotómodell lenni?

Belevágnál a modellkedésbe? Pénzt is keresnél szívesen igényes képeiddel a jövőben?
Segítünk neked, ha Te is segítesz nekünk!
Munkádért cserébe Mi is dolgozunk Neked. Besegítünk portfóliód építésébe, az iparági standardoknak megfelelő, egyedi, profi minőségű fényképekkel!
Légy bátor és próbáld ki magad!
Biztosítjuk számodra a profi munkakörülményeket, az ehhez szükséges felszerelést a lehető legjobb közös eredmény kedvéért.

Belevágnál a modellkedésbe? Segítünk neked, ha Te is segítesz nekünk!
Munkádért cserébe Mi is dolgozunk Neked. Besegítünk portfóliód építésébe, az iparági standardoknak megfelelő, egyedi, profi minőségű fényképekkel!

Légy bátor és próbáld ki magad!

Biztosítjuk számodra a profi munkakörülményeket, az ehhez szükséges felszerelést a lehető legjobb közös eredmény kedvéért.

Bővebb információ és jelentkezés

2009. augusztus 2.
Gabriel írta 17:36-kor, Helyi hírek témakörben.

Blogmotor frissítés

A fejlődés sosem áll meg, így nálunk sem. A mai nappal frissült a blogmotorunk. Noha frissebb, tisztább, szárazabb érzés, előfordulhatnak furcsaságok a site működésében. Ha ilyet tapasztalnátok, hálás lennék ha tudtomra adnátok! Köszönöm!

2008. július 22.
Gabriel írta 01:09-kor, Helyi hírek témakörben.

Új blog köntös csak iPhone-on

Ha valaki iPhone-ról nézi az Androczky.hu/blog oldalt, akkor már a webhelyem új, kimondottan iPhone-ra optimalizált köntösét látja. Minden az új iPhone UI szerinti elemekkel jelenik meg.

Ha valaki ennyire azért nem geek, a lap alján visszakapcsolható a hagyományos nézet, viszont aki a sebességet kedveli, annak tetszeni fog!

2008. április 17.
Gabriel írta 19:43-kor, Fényképezés témakörben.

Felhívásunk kezdő modellek számára induló nemzetközi projekthez.

Nem vagy szégyenlős és belevágnál a modellkedésbe? Pénzt is keresnél igényes képeiddel a jövőben, de távol áll tőled a pornó műfaja? Egy most induló nemzetközi projekthez tapasztalt fotósok a női szépség esszenciáját szeretnék képen rögzíteni glamour, fehérneműs, akt, de legalább félakt (!!) ábrázolásban. Ha úgy érzed van mit megmutatnod és ezt nem is titkolnád a világ elöl, segítünk, hogy ízlésesen és igényesen tehesd meg! Munkádért cserébe szívesen tanítunk, besegítünk portfóliód építésébe, ami akár egy szexi ajándék is lehet párod számára. Légy bátor és próbáld ki magad! Biztosítjuk számodra a profi munkakörülményeket, az ehhez szükséges felszerelést a lehető legjobb közös eredmény kedvéért. Bővebb információ és jelentkezés 

2007. október 1.
Gabriel írta 21:10-kor, Helyi hírek témakörben.

The King Is Dead! Long Live the King!

Az Androczky.hu tegnap éjjel váratlan és komplett költözésen ment át és ha már költözés, akkor megújulás és ha megújulás, akkor új blog engine és teljesen új köntös! Kicsit sietősen, be kellett fejezni az új megjelenést és a régebbi cikkek portolását. Még van rajta mit javítani, de hamarosan minden apróbb hiányosság is ki lesz küszöbölve.

Az eddigi, valamivel kevesebb mint 6 éves folyamatos uptime-mal rendelkező hardverünk (köszönjük szépen a HP-nak és a BSD-nek!) átadta a helyét egy sokkal robosztusabb, gyorsabb és jelenleg lényegesen kényelmesebb megoldásnak. Az új “vas” szélsebesen röpteti majd a bájtokat ezentúl, remélem mindenki nagy örömére és egyre több olvasóhoz :-)

2006. augusztus 29.
Gabriel írta 11:30-kor, Zene témakörben.

Désenchantée a Remix Boxban

Némi kihagyással, ismét itt egy finom kis remix. Ezúttal Mylène Farmer Désenchantée című dala került “kés” alá. Mindenki ismeri és remélem mindenki kedveli az eredetit, amiből mára már ismerhetünk egy-egy feldolgozást. Remélem ez a remix is legalább annyira kedves lesz mindenkinek mint az előzők.

Ezúton is köszönöm mindenkinek a rengeteg visszajelzést az eddigiekkel kapcsolatban is! Nagyon jó, hogy ennyien hallgatják őket! Köszi!

A korábbi bejegyzések az archívumban találhatóak.

Válasszon a jobb oldali menüből, vagy böngésszen témánként az alábbi menü segítségével.

Keresés

Rengeteg archivált bejegyzés található itt. Könnyedén kereshet a korábbi témakörökben kulcsszavak segítségével.

Archivált bejegyzések lapozgatása téma szerint